Dineren op Hofstede de Paradijshoeve

Hofstede de Paradijshoeve is een prachtige locatie om met uw gasten samen te komen voor een diner ter gelegenheid van bijvoorbeeld uw jubileum, verjaardag of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen voor u graag een walking dinner, buffet, sharing dinner of private dinner, om zo u en uw gasten een feestelijke en smakelijke avond te laten beleven.  

Hieronder onze diverse mogelijkheden met een indicatie van onze prijzen, wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend voorstel/offerte op basis van uw wensen. 

Bij de bereiding van onze gerechten maken wij zoveel als mogelijk gebruik van streek- en/of biologische producten en we koken vers en mee met het seizoen. Wij houden rekening met bijzondere eetgewoonten en/of diëten, mits tijdig aangegeven.

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

*Het genoemde aantal personen is vanwege Covid-19 gereduceerd. We houden momenteel rekening met de actuele richtlijnen vanuit het RIVM en de veiligheidsregio Rotterdam-Rijmond.

Buffet

 • Eenvoudig menu of stamppot- of Mediteraans buffet vanaf € 22,50 per persoon
  Minimaal 15 personen*
 • 3-gangen warm/koud/dessert buffet vanaf € 35,50 per persoon
  Minimaal 15 personen*, inclusief:
  Soep, diverse salades, vis- en vleesgerechten, aardappelgarnituur, groente en een dessert.

Walking dinner

 • 5 gangen á € 29,50
 • 6 gangen á € 33,50
 • 7 gangen á € 37,50
 • 8 gangen á € 41,50

Wij serveren een walking dinner vanaf 8 personen*. Tijdens een walking dinner worden meerdere kleine gangen geserveerd. De gerechten zijn een mix van koude en warme hapjes.

Private dining

 • 3-gangen diner vanaf € 32,50 p.p.

Wij serveren een private dinner vanaf 8 personen*. In onze huiskamer wordt een intieme diner setting gecreëerd. In overleg met u maken wij graag een menuvoorstel.

 

   

  Je titel komt hier

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.