Dineren op Hofstede de Paradijshoeve

Hofstede de Paradijshoeve is een prachtige locatie om met uw gasten samen te komen voor een diner ter gelegenheid van bijvoorbeeld uw jubileum, verjaardag of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen voor u graag een walking dinner, buffet, sharing dinner of private dinner, om zo u en uw gasten een feestelijke en smakelijke avond te laten beleven.  

Hieronder onze diverse mogelijkheden met een indicatie van onze prijzen, wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend voorstel/offerte op basis van uw wensen. 

Bij de bereiding van onze gerechten maken wij zoveel als mogelijk gebruik van streek- en/of biologische producten en we koken vers en mee met het seizoen. Wij houden rekening met bijzondere eetgewoonten en/of diëten, mits tijdig aangegeven.  

Buffet

Voor een buffet bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Stamppot- of Italiaans buffet vanaf € 27,50 per persoon
    Minimaal 30 personen
  • 3-gangen warm/koud/dessert buffet vanaf € 42,50 per persoon
    Minimaal 30 personen*, inclusief:
    Soep, diverse salades, vis- en vleesgerechten, aardappelgarnituur, groente en een dessert.

Walking dinner

  • 6 gangen á € 45,00 per persoon

Wij serveren een walking dinner vanaf 30 personen*. Tijdens een walking dinner worden meerdere kleine gangen geserveerd. De gerechten zijn een mix van koude en warme gerechtjes.

Private dining

  • 3-gangen diner vanaf € 34,00 p.p

Wij serveren een private dinner vanaf 30 personen. In onze huiskamer wordt een intieme diner setting gecreëerd. In overleg met u maken wij graag een menuvoorstel.