Trouwen op Hofstede de Paradijshoeve

Hofstede de Paradijshoeve is een unieke locatie tussen Rotterdam en Dordrecht. De voormalig boerderij is in 2014 met veel zorg een aandacht verbouwt om o.a. gasten te ontvangen voor jullie huwelijksdag. De oude elementen van de boerderij zijn nog deels te herkennen, maar wel in een eigentijdse sfeer.

Het is mogelijk om jullie gehele huwelijksdag op onze locatie te laten plaatsvinden, van het ontvangst van jullie gasten, de huwelijksvoltrekking, het maken van de foto’s, diner en afsluitend feest of receptie. Op onze locatie beschikken wij over diverse ruimte en een prachtige, intieme tuin waar jullie de hele dag met jullie gasten kunnen vertoeven.

Ceremonie

Hofstede de Paradijshoeve is in 2014 aangewezen als officieel ‘Huis der Gemeente’ van de gemeente Ridderkerk.
Dit betekent dat op Hofstede de Paradijshoeve jullie formele huwelijksvoltrekkingen plaats kunnen vinden.

Jullie huwelijksvoltrekking kan zowel binnen als buiten in de prachtige groene tuin plaatsvinden.

De ceremonie binnen vindt plaast op onze Zolder, hier is ruimte voor maximaal 95 gasten. 

Bij de ceremonie in onze Tuin is ruimte voor maximaal 150 gasten.

Huwelijksdiner

Aan tafel voor jullie huwelijksdiner, willen jullie een 3-gangen diner, sharing dinner, barbecue of toch liever een buffet? Het is allemaal mogelijk op Hofstede de Paradijshoeve. Wij hebben de catering geheel in eigen beheer en kunnen daardoor helemaal inspelen op jullie wensen!

Voor het diner kunnen jullie gebruik maken van de Zolder met lange mooi gedekte tafels. Maar dromen jullie van een zomerdag, ook buiten dineren in onze Boomgaard kan!

Huwelijksfeest/receptie

Jullie huwelijksdag spetterend afsluiten? Nodig al jullie vrienden en familie uit! We ontvangen de gasten graag met iets lekkers of een glas sprankelende bubbels. Ook de rest van de avond zorgen we dat jullie gasten niks te komt. Wij maken de lekkerste hapjes en zorgen dat het glas altijd vol is.

Op Hofstede de Paradijshoeve is beschikbaarheid voor maximaal 200 gasten voor een receptie/feest.

 

 

 

Wil je meer informatie over Hofstede de Paradijshoeve als jullie trouwlocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Jullie zijn van harte welkom om jullie wensen te bespreken en onze locatie verder te bezichtigen.