Een groene enclave in verstedelijkt gebied …

Vergaderen

Ontmoeten

Trouwen

 

Iets te vieren?

 

Nieuw bij Hofstede de Paradijshoeve, Café DIQUE!

Zin in een borrel samen met een vriendin? Wilt u graag dineren met het gezin of heeft u een zakelijke afspraak? 

Het is nu mogelijk om bij café DIQUE, de nieuwe horeca locatie bij Hofstede de Paradijshoeve, te reserveren voor een kopje koffie met tartelletes, lunch, borrel met glas wijn of ongedwongen diner. Reserveren? Kijk dan hier!

Vergaderen

U kunt als groep exclusief op Hofstede de Paradijshoeve vergaderen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een productieve en ontspannen vergaderdag, hei-sessie, presentatie of training. Hiervoor hebben wij diverse ruimten beschikbaar met elk een eigen sfeer en mogelijkheden. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig die het vergaderen zo comfortabel en optimaal mogelijk maken. Indien u wenst kunt u ook andere ruimten van de accommodatie voor uw activiteiten gebruiken.

Lees meer …

Ontmoeten

Hofstede de Paradijshoeve biedt verschillende mogelijkheden elkaar te ontmoeten.
Diverse ruimten zijn speciaal ingericht om tal van activiteiten te faciliteren, variërend van formele vergadering tot receptie of culinaire samenkomsten.
Zo is er voor informele ontmoetingen een aparte ruimte gecreëerd. Deze ‘Huiskamer’ biedt de mogelijkheid om met gasten samen te zijn voor ondermeer een brunch, lunch, high tea, diner, receptie of feest.Bij de beschrijving van de mogelijkheden staat het minimum aantal personen vermeld. U bent welkom om uw specifieke wensen te bespreken.

Lees meer …

Trouwen

Hofstede de Paradijshoeve is een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Ridderkerk. Trouwen kan bij ons van de wettelijke huwelijksvoltrekking tot receptie, van diner tot bruidstaart of van een spetterende feestavond tot overnachting in één van onze appartementen, we organiseren het graag op maat voor jullie!

Lees meer …