Arrangementen

Wij hebben diverse mogelijkheden om uw ontmoeting met familie, vrienden en collega`s smakelijk te ondersteunen. Hofstede de Paradijshoeve wil zo optimaal mogelijk inspelen op uw behoeften.
De onderstaande arrangementen zijn een indicatie van de mogelijkheden, graag komen wij met u in contact om een bijeenkomst op maat te realiseren.

Bij de bereiding van onze gerechten maken wij zoveel als mogelijk gebruik van streek- en/of biologische producten en we koken vers en mee met het seizoen. Wij houden rekening met bijzondere eetgewoonten en/of diëten, mits tijdig aangegeven.

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

*Het genoemde aantal personen is vanwege Covid-19 gereduceerd. We houden momenteel rekening met de actuele richtlijnen vanuit het RIVM en de veiligheidsregio Rotterdam-Rijmond.

Ontbijten

Vanaf ca. 7.00 uur tot 11.00 uur, maximaal 2 uur

  • Ontbijt á € 17,50
    Minimaal 8 personen*,
    inclusief:
    – Vers gebakken broodjes, croissantjes en broodsoorten
    – Diverse soorten hartig beleg; kaas, zalm en luxe vleeswaren
    – Diverse soorten zoet beleg, waaronder huisgemaakte jams
    – Een gekookt ei of, indien gewenst roereieren of een gebakken ei met spek of kaas
    – Yoghurt met muesli of granola
    – Vers fruit of fruitsalade
    – Melk en karnemelk
    – Vruchtensap
    – Koffie en thee

Brunchen

Vanaf ca. 11.00 uur tot 14.00 uur, maximaal 2 uur

  • Brunch vanaf € 25,25
    Minimaal 8 personen*,
    een brunch-buffet wordt in overleg samengesteld en kan bestaan uit:
    – Vers gebakken broodjes, croissantjes en broodsoorten
    – Diverse soorten hartig beleg; kaas, zalm en luxe vleeswaren
    – Diverse soorten zoet beleg, waaronder huisgemaakte jams
    – Een gekookt ei of, indien gewenst roereieren of een gebakken ei met spek of kaas
    – Yoghurt met muesli of granola
    – Vers fruit of fruitsalade
    – Huisgemaakte hartige taart
    – Een glaasje huisgemaakte soep
    – Pastasalade met kippendijen
    – Gegrilde groente
    – Melk en karnemelk
    – Vruchtensap
    – Koffie en thee